Kiszivárgott egy levél melyet a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke kapott. 

A levelet annak kapcsán kapta, hogy ma reggel borzasztóan egyetértett a tankötelezettség 15 éves korhatárra való leszállításával. Sőt ők kezdeményezték! (Ő a második motorja a mi jó kis átalakulásunknak. Ne feledjük ezt!)

www.hirado.hu/Hirek/2011/03/03/10/Parragh_udvozli_a_tankotelezettseg_15_eves_korra_valo.aspx

 

 

" Tisztelt Elnök úr!

 

 
Határozottan üdvözlöm, hogy egyre több embernek kívánnak munkát adni, hogy ne élősködjenek. Sokan azonban kétségbe vonják az Önök igyekezetét. Kérem, hogy ismertessék végre azokat a foglalkoztatási terveket, amelyekkel a képzetlen 15 éveseket, a rokkantságból visszaküldötteket, no meg a rohadt szoci kormány és a forradalmi kormány idején munkájukat vesztett emberek nagy részét felszívják.
 
Azt már tudjuk, hogy jövőre kiknek nem lesz munkájuk. Azt is tudjuk, hogy 10 év múlva egymillióval többen dolgozunk, de jövőre hogy lesz, hányan dolgozhatunk? No meg szeptembertől?
 
Önök nagyon helyesen felkarolták a  15 éves tankötelezettségi korhatárt. Bizonyára azért, mert pontosan tudják, hogy mi lesz velük. Kérem legalább nekem mondják el!
 
Üdvözlettel
 
Károly"
 
 
Hááááát kíváncsi vagyok! Lesz e válasz? Szerintem nem!
 
Nincs itt semmire válasz! Csak a nagy akarás van. 
 
Abba pedig beleszakadunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr962707484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása