Mi köze annak a bizonyos állatorvosi lónak a minapi buszsáv kialakítás miatt létrejött dugóhoz.

Nyilvánvalóan az, hogy hasonlatosan ahhoz a szegény párához, mutatja a rendszer összes betegségét.

Na nézzük mik is ezek.

  1. Átszervezik a budapesti közlekedésirányítást mindenféle vizsgálat, tanulmány nélkül. Elegendő, hogy megállapítják, hogy az eddigi rendszer nem működött jól. Úgy gondolják, ha központosítanak és létrehoznak egy csúcsszervet, akkor az jól fog összehangolni.
  2. Kineveznek, egy a témával foglakozó, ámde teljesen tapasztalatlan fiatalembert az előbb említett központ élére. Pályáztatás nincs, szakmai tapasztalat nem érdekes, de a hűsége vitathatatlan
  3. A fiatalember nekilát a célok eléréséhez szükséges intézkedések meghozatalának.
    Feltételezem élhető, közlekedhető várossá kívánja fejleszteni Budapestet, de közben nem egyeztet, nem konzultál, hanem keményen dolgozik. 
  4. Felteszem, elhatározza, hogy átszoktatja az agglomerációból bejárókat a tömegközlekedésre és így könnyít a város közlekedési helyzetén, valamint javít a levegő tisztaságon. Ezért kidolgoztatja(?), vagy kidolgozza, hogy 15 helyen könnyíti a buszos tömegközlekedés helyzetét és nehezíti a személygépkocsikét, a fenti célok elérése érdekében. Közben csak a saját szemszögét figyeli, és a célt. Senki más nem érdekes, mindenki vegye tudomásul. Ha tehetné még visszamenőleg is meglépné. Végül is tudja, hogy a cél jó, az eszköz és az erő nála van. Ha megteheti, hát meg is teszi.
  5. A következmény drámai, az M1-M7 bevezetésén 10km-es dugó alakul ki. Nagy a felháborodás, jön a közlemény. Ismerteti a jó célt, no és most megtudhatja mindenki, hogy lesz ilyen még tizennégy. Majd megnyugtatnak, hogy figyelnek és ha kell döntenek. (ŐK)
  6. Vitriolos tollú és nagyhatalmú párt társ nyílt levélben kritizál. 
  7. Tarlós úr intézkedik! Leállít, visszaállít. 
  8. Ha a Székesfehérvár polgármestere nem szól, akkor így marad minden. Akkor sok tízezer ember szokja az újdonságot ugyanúgy mint a az alkotmány, a média törvény, a magánnyugdíj, korkedvezményes nyugdíj esetében.
  9. Örülni kell, hogy a BKK vezetője egy nyeretlen két éves, mert ha mondjuk OV találta volna ezt ki, akkor annyi mindenkinek, így marad. De hát Ezt a fiút ki lehetett cikizni.
  10. Ha van esze a fiatalembernek akkor most érdemes végig gondolnia, hogy kik mellé állt be!
  11. Mi is elgondolkodhatunk ezen az egészen!

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr422951301

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos emberek országa 2011.06.05. 21:25:40

A Buszsáv sokaknál kiverte a biztosítékot, s hogy ne legyen forradalom, végül a főpolgármester szólt le személyesen, hogy visszacsinálják. Most már nehéz lesz visszagyömöszölni azt a bizonyos szellemet a palackba az egész ország az "autóval vagy b...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perillustris 2011.06.08. 09:28:19

A buszsáv jó, a buszsáv kell.
süti beállítások módosítása