Tehát már végig gondolta!!!

2012.07.27. 13:34

Az 1 000 000 új munkahelyet feladta! Helyette közmunka lesz!

„Elfogadom, hogy ezek a munkahelyek nem olyan értékesek, de ha nincs jobb, akkor ez kell. Idén 200 ezer embernek adunk így munkát, 2013-ban háromszázezer a cél,..." 

2020-ban pedig már egymillió közmunkás lesz. Ez alkalmas arra, hogy a munkaerőpiacon befolyásolja a munkaerő árát, mint a legnagyobb foglalkoztató. Az itt kapott összegek annyira alacsonyak, hogy a kínai, koreai, vietnami vállalatoknak érdemes lesz idehozni a termelést. 

EZ a keleti nyitás! Készülnek hozzá a törvények, pl a munkatörvénykönyve. Bárki egyszerűen kirúgható. 

"... de el szeretnék oda is jutni, hogy azt tudjam mondani, hogy aki fizikailag képes dolgozni, annak nem adunk segélyt."

Tehát be leszel kerítve! vagy egy cég ami olcsón alkalmaz, vagy a még ennél is rosszabb közmunka. 

ÉS feltűnnek előttem a scifik által felvázolt világok - 1984.

Utolsó lehetőségünk lesz a választás, mert lehet az lesz az utolsó választás! 2014-re készülj! Ne mondj igazat a közvélemény kutatóknak! Ne mondj igazat a fideszeseknek! Légy óvatos az állammal! Innen kezdve rejtőzz!

A demokráciát föladta!

 „Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de..." 

azt is megteszik, ha úgy alakulnak a dolgok. Remélik... c c

Cinikus, pofátlan, fenyegető, gátlástalan, buta, pökhendi, önző, kapzsi, érzéketlen, nevetséges, sírnivaló, félelmetes, igazságtalan, meggondolatlan, ravasz, számító, ez Magyarország miniszterelnöke!!!

„Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható”.

Mindenki menjen el szavazni! És legalább még egy embert vigyen el! Ne feledkezzetek el feliratkozni!!!! Saját pályáján kell megverni a gazembert!

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr574681850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása