Fordítva ülünk a lovon és hátrafelé nyilazunk. Ezzel anno is megleptük európát, azt hiszem, hogy most sincs másként. Egy darabig elnézik nekünk, aztán majd jönnek haza a gyászmagyarok Augs... akarom mondani Luxemburgból.

No nézzük mi is történt.  www.klubradio.hu/cikk.php

Persze számos más helyen is látható a hír. Lázár úr meg kívánja mutatni, hogyan kell eljárni a gaz PPP-sekkel szemben.

Én azonban nem értek néhány dolgot.

Az első
Ha jól gondolom, senki nem szorított Lázár úr fejéhez öt évvel ezelőtt töltött fegyvert, hogy aláírja a most felpanaszolt szerződést.

A második
Minek van Lázár úr apparátusában az a sok léhűtő, ha aláírtak egy ilyen hátrányos szerződést?

A harmadik
Hogy gondolja Lázár úr, hogy megkötött érvényes szerződést, amely teljesítve és valószínűleg kifizetve van már, utólag megtámad. Miért nem akkor a teljesítés igazolás kiállításakor voltak ilyen okosak? Vagy a számla kifizetésekor? Öt év múlva?

A negyedik
Az ellenzék miért nem Jelenti fel Lázár János polgármestert, nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt?  Most ismerte el!!!!!!

Hogy lehet az, hogy Lázár félék gazdálkodhatnak felelőtlenül, aláírogathatnak mindenféle szerződést és akkor is ők jönnek belőle ki jól? Sőt még a velük együttműködő vállalkozást is jól meghurcolják?

Fordítva ülünk a lovon nnnnaaaa!

És ha nem jelentik fel ezt az embert, akkor még ő talál el valakit azzal a "nyíllal".
A polgármestereknek felelősen kellett gondolkodnia öt évvel ez előtt is, és ma is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr33193545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása