Két módon is majdnem átvágott a képviselő asszony! Először is a Heti válasznak adott nyilatkozatában már- már elhitette velem, hogy nincs benne gyűlölet. De jobb, ha erről mindenki maga is meggyőződik.

hetivalasz.hu/itthon/wittner-maria-beszolt-a-jobbiknak-nem-a-fideszt-kene-furni-28117

- Tán nincs önben gyűlölet?

- Higgyék el, nincs. Egykor volt. Még a Kádár-rendszerben. Csakhogy ha az emberben gyűlölet van, nem tud a másikkal értelmesen beszélni. Másrészt a gyűlölet befelé mérgez. Magával, a családjával szemben sem teheti meg az ember, hogy gyűlölködik, mert az kivetül a környezetére.

Természetesen ez nem megbocsátás, pláne nem békülékenység, de mégis egy tisztességes élhető világot lehet rá felépíteni.

De jött az alkotmány vitája és "Mária néni" megmutatta indulatait!

"Köszönöm szépen Önnek, hogy Horn Gyulát a nemzet nagy királyának kiáltotta ki. Ha nem tudná, Horn Gyula hóhér volt. Hóhér volt a javából" - jelentette ki a képviselő. Wittner Mária úgy folytatta: "és most pontosan a miniszterelnökünknek a jóvoltából, az Önök, az én adómból és mindenki adójából, de emberségből, már három éve ott kezelik és ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni".

Ha ez így olvasva nem elég indulatos, akkor tessék meghallgatni a hangfelvételt!

http://hangtar.radio.hu/share-5-20110324_143600   14:37:20 - tól.

(Sajnos csak 3 hétig hallgatható, vajon miért?)

Szóval Wittner Mária majdnem elhitette velem, hogy nincs benne gyűlölet. Sajnálom, hogy mégis van. Megértem én! De példamutató lett volna! Így csak egy dühös öreg hölgy.

Na de az érdekes, az, hogy Wittner Mária  - ha akaratlanul is - olyan nagy zajt csapott az indulatos felszólalásával, hogy majdnem elfedte előlem Baka András főbíró úr hozzászólását.

Pedig az igazán figyelemre méltó! Szerintem visszafogott és összefogott. Azzal foglakozik, amihez köze van és úgy ahogy ahhoz köze van.

Tudom, ezen is ellehetne vitatkozni, hogy neki kiabálni, és szemére olvasni kéne ennek a kormánynak, hogy törvénytelen. De ne várjunk többet tőle, mint amilyenek mi magunk is vagyunk. Ezt a kormányt nekünk kell egyszer megfosztani a hatalmától. Ezt tőlünk még egy főbíró sem veheti át.

De nézzük miket is mondott.

  • Amíg nincs sarkalatos törvény, addig az alkotmányban lévő megfogalmazások értelmezhetetlenek. (És ez a bíróságokon túlmutat!)
  • A kötelező jogegységi nyilatkozat nem alkotmányba való, mi több, nem is európai megoldás.
  • Szakmai viták folynak, csak meg kéne hallgatni!
  • Ha az ügyészség független akkor semmi ok nincs arra, hogy a bíróságok a kormánnyal függőségi viszonyba kerüljenek.
  • A hatalmi ágak szétválasztásán alapuló államot kell szervezni!
  • Az idejéből csak ennyire futotta, de ez még nem minden!

 De hallgassa meg ki ki maga!

hangtar.radio.hu/share-5-20110324_135700

 

Gondolkodj! vagy igyál inkább pálinkát!


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr512770841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása