Szóval Navracsics Bel- Igazság- és Kormányzati-, miniszter, valamint  Miniszterelnök és Felelős-  helyettes lesz. Olyan aki felel a kormányzati munka szervezéséért és Ő nevezi ki a kormányszóvivőt is. Ezt régen miniszterelnöknek hívták. Nem?

Tény, minisztereket nem nevezhet ki. Tehát gyenge miniszterelnök!

No és mi van az igazi Miniszterelnökkel? Illetve javítok. A kinevezett miniszterelnökkel? Vagyis a felkérttel? Szóval Orbán Viktorral!

Nos, Ő kinevez, de nem szervezi a kormány munkáját. A kormánynak van szóvivője (na jó lesz), de Orbán szavát nem viszi. Tehát a kormányszóvivő nem Orbáné. Neki van saját. (na jó lesz.)

Tehát a Miniszterelnök a kormány napi munkájában nem résztvevő, de  a felett álló személy. (Leválthat, kinevezhet.)

Ez olyan mint egy elnök! Na neeeeem ez rosszindulat. Ez több!

Hát ez tényleg forradalmi! És ezt még minden intézkedés előtt! Ez volt a legfontosabb! Ezt tényleg nem fogja akarni lecserélni! Tehát nem kell már vívódnunk, hogy ki lesz az elnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr991966367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán-kormány 2.0: mindent a nulláról 2010.05.01. 20:58:57

Az új kormányzati rendszer egy óriási lutri. A kormányzás sikere nagy mértékben három miniszteren múlik, rájuk elképesztő teher fog nehezedni. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Orbán Viktor tegnap sem elárulta el egészében, hogyan is fog kinézni ú...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása