Ez most már tényleg ízléstelen!

Kijelentem, hogy semmilyen kapcsolatban nem állok a letartóztatottakkal. Kijelentem, hogy fogalmam sincs róla, hogy bűnösek e vagy sem.

Kijelentem, hogy Szilvásy György volt titokminiszter nekem senkim. És azt is, hogy fogalmam sincs miért vitték el. Tőlem akár bűnös is lehet!

DE!!!!

Miért kell valakit hajnalban letartóztatni az otthonában?

Este még nem tudták?

Ok, legyen. Nem tudták. Hajnalra gyűlt össze.

Akkor miért nem vártak reggelig? Szilvásy szökést készített elő? Akkor miért nem várták meg a szökés megindítását? Ezzel is nyilvánvalóvá téve a bűnösséget!

Valószínű, hogy nem akart szökni. Valószínű, hogy már előző nap tudták ami miatt hajnalban elrendelték a letartóztatást.

Valószínű, hogy ez egyszerű rendőri pszichológiai nyomás. Kirángatni valakit az ágyából, gatyában sürgetni, megalázó megjegyzéseket tenni a család előtt.

Ilyenről már hallottunk. Az 50-es évek gyakorlata. Ez már tényleg ízléstelen!

Vagy még annál is rosszabb!

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr793036770

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szilvásy bilincsben - országomat egy fotóért? 2011.07.06. 10:07:03

Hogy Szilvásy György sértett-e törvényt, azt egy remélhetőleg független bíróság fogja eldönteni. Hogy Szilvásy György ellen vádat fognak-e emelni, azt az ügyészség fogja eldönteni. Nincsenek birtokunkban sem az ügyészség rendelkezésére álló információk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása