Bölcs kormányunk, aki nem szorít meg, közzétette a koncepcióját. 

Lassan egy éve vannak kormányon, ideje is. 
Sajnos azonban most sem jutott eszükbe semmi, azonkívül, hogy a bankokban van a pénz, meg, hogy indokolatlanul nagyvonalúan támogatjuk a szegényeket, munkanélkülieket, leszázalékoltakat. Így aztán ki is jelölték az irányt, hogy nyárra el is bánnak velük jogszabályilag is.

Sokan fanyalognak, hogy már megint semmi konkrétum. Na én ezekből nem is kérek!

De sajnos nem igaz. Ezek a fiúk, akik legsanyarúbb idejükben is egyetemi kollégisták voltak, és Prágába jártak tüntetni, már járják a nagyvonalú támogatások visszavonásának útját.

www.fn.hu/belfold/20110228/matolcsy_lesujt_vakokra/

Ez egy pofátlanság! Miközben azt hirdetik, hogy mindenkinek a munkaerőpiacon a helye és ezért újra akarják szabályozni a rokkant nyugdíjazás rendszerét, aközben elsőnek egy eredményes rehabilitációs rendszert szüntetnek meg.

És ebben nem a csak a tény a pofátlan, felháborító, hanem a cinikusság is.

De tudom! Lehet ez tévedés is, lehet, hogy jóságos kormányunk ezt visszavonja, mert belátja! Egy frászt látja be! És az a tudatlanság is elszomorító ahogy a világban mindarról vélekednek amihez nekik nincs közük. 

Mert a foci az qrva fontos! A vakok meg menjenek az anyjukba! Ha nekem sok gyerekem van akkor a gyerek annyira fontos, hogy a kiemelt fizetésemből kiemelt támogatást kaphassak. A kis keresetű sokgyerekesek pedig "úgyjártak".

SEMMI NEM VÁLTOZIK!

Magyar Bálintnak akkor lett fontos az iskolatáska súlya, amikor a gyermeke iskolába kezdett járni. Csak az egy röhejes marhaság, Orbánék intézkedései pedig ember ellenes bűntettek!

Most pofozkodni lenne kedvem!

Kijelentem, hogy nekem Orbán Viktor nem vezetőm. Eltűröm, mert a többség megválasztotta, de minden erőmmel azon leszek, hogy ő ebben az országban soha többé semmilyen közjogi funkciót be ne tölthessen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bamulok.blog.hu/api/trackback/id/tr872703657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marihuánával és seggel üzennének Orbán Viktornak 2011.03.02. 18:41:49

 Beindult a népművészet az LMP facebook oldalán.Gandzsabokorral, kolbásztöltéssel, rohadó naranccsal, és meztelen seggel egyaránt üzennének az LMP hívei a miniszterelnöknek.Orbán Viktor 12 homályos kérdésére válaszul az LMP arra kérte a facebook n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása